V3 postelja

Zdravju in počutju prijazna Ceragem postelja nudi masažo, ki združuje kiropraktiko, akupresuro, toplotni tretma in pregrevanje z dolgimi infrardečimi žarki, hkrati pa vas sprošča z glasbo, ki vas zapelje v alpha stanje. Je  prva in edina postelja, ki izmeri dolžino in obliko hrbtenice. 

 

Osupljiv videz, estetska skladnost z moderno notranjo opremo doma, varčnost s prostorom, izjemna kvaliteta, popolno daljinsko upravljanje … vse to je rezultat pronicljivega pristopa k elegantnim in hkrati visoko kvalitetnim rešitvam svetovno priznane agencije za design, Tangerin iz Londona, ki je k še boljši prepoznavnosti v svetu pomagala tudi korporacijam kot so British Airways, Toyota, P&G  in Samsung.

 

In kaj je posebnost, pravzaprav najbolj pomemben del postelje? Žad in infrardeča toplota.

Najbolj pomemben del postelje so valjčki iz žada, minerala, ki velja za kraljevski simbol moči. Zanj je značilno, da ne absorbira nobene negativne energije, tako da ga v nasprotju z drugimi dragimi kamni in kristali ni potrebno čistiti. Je kamen harmonije in ravnotežja, zmanjšuje nervozo in čustva, zasnovana na strahu, krepi intelektualne sposobnosti, zaščita, ki jo ponuja, pa nudi duševni mir.

Ko se valjčki (nad notranjim mehanizmom) segrejejo na 30stC, se začnejo izločati dolgi infrardeči žarki, žarki, ki so del sončevega spektra; do rdeče barve naše oko zazna vse barve, to je barve mavrice, po rdeči barve ne vidimo več, občutimo pa toploto. Infrardeči žarki, dolgi med 10 in 12 cm, ki globoko prodrejo v vse naše strukture telesa,  pospešujejo regeneracijo struktur in celic v telesu. Dokazano je, da so terapije z infrardečimi žarki terapije 21. stoletja; mehka tkiva se regenerirajo 7 krat hitreje, kosti (pri zlomu) pa 4 krat hitreje kot sicer.  

 

 

 

UPORABA.

Da bi vam postelja nudila kar najbolj optimalno masažo, vam, ko se uležete nanjo, avtomatsko izmeri dolžino hrbtenice in njeno obliko. 

 

Potem na tankem in lahkem daljinskem upravljalniku (daljincu) glede na svoje zdravstveno stanje in počutje sami izberete enega od dvanajstih (12) programov, ki trajajo 36 minut in 30 sekund (razen program 2: 18 minut, polavtomatski: 18 minut in program za ročno nastavitev masaže: 60 minut) in jakost masaže (izbirate lahko med šestimi stopnjami moči).

 

Ko se tretma prične, se enostavno prepustite in sprostite, poglobite v svoje misli ali pa izberete glasbo (Ceragemovo ali svojo), ki prihaja  iz zvočnikov, vgrajenih v okvir postelje na obeh straneh glave.

 

 

* * *

 

Kot osnovna oprema služita še zunanja projektorja, ki ju lahko uporabite za tretma na trebuhu, ramah, rokah, nogah in drugih delih telesa. V funkciji sta medtem ko ležite na postelji in se prepuščate masaži. Tudi projektorja nadzirate z daljincem, izbirate  lahko med tri (3) in devet (9) krogelnim.

 

 

Če vas rado zebe, lahko posteljo spremenite v prijeten sedež,  ki ostane topel, tudi ko ni v funkciji masaže in je postelja zaprta. V posteljo so namreč vgrajeni epoksi karbonski grelci, njihovo temperaturo nadzirate z daljincem.

 

 

Lahko pa je postelja tudi nov način sprostitve v varnem zavetju doma za celo družino! 

 

 

 

 

 

 

 

 


STATISTIKA

  • 20185Skupno št. ogledov:
  • 37Ogledov danes:
  • 44Ogledov včeraj:
  • 322Ogledov prejšnji teden:
  • 175Ogledov mesečno:
  • 1On line obiskovalcev:
Lajšanje bolečin in bolezenskih stanj brez stranskih učinkov.

DRUŽBENA OMREŽJA

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

PROTIVIRUSNI PROGRAM

KLIC