komu pomaga

Ceragem postelja je namenjena vsem, ki iščejo pomoč za lajšanje bolečin in zdravstvenih težav še na drugačen način, masaža na njej pa pomaga tudi pri  hitrejši regeneraciji po poškodbah ali le sprostitvi. Primerna je za osebe vseh starosti. 

 

Klinično preizkušeno!

 

 

Ceragem je popolno nasprotje fizioterapije in alopatske medicine (ki zdravi z zdravili, katerih učinek je nasproten simptomom bolezni), tu gre za naravno masažo po principu kiropraktike, ki stimulira celoten organizem in vsak organ posebej, pospešuje cirkulacijo, cirkulacijo limfne drenaže, vpliva na detoksikacijo oz. delovanje ledvic in izločanje preko uriniranja, debelega črevesja in kože, na delovanje ščitnice, pospešuje delovanje vseh žlez z notranjim izločanjem, regulira hormonski sistem, prav tako metabolizem, tako da se s časom uravna raven sladkorja in tudi raven holesterola, čisti kri, pomaga sprostiti mišično napetost in stres, lajša bolečine in težave v zvezi z artritisom, uravnava hrbtenico, izboljša se imunski sistem, telo se laže bori proti infekcijam in avtoimunskim boleznim (najbolj pogoste so: bolezen ščitnice, multipla skleroza, revmatoidni artritis, avtoimunski diabetes, Chronova bolezen, avtoimunske bolezni ledvic, sistemski lupus, celiakija, psoriaza). 

Najpogosteje pridejo na tretma osebe z bolečinami v vratu in hrbtenici, problemi z otrdelimi sklepi in gibljivostjo, težavami pri hoji, prebavnimi motnjami, hemeroidi, diabetesom, astmo, bronhitisom, alergijami, ekcemi in artritisom, osebe z okvarami, poškodbami in bolečinami v kolkih in kolenih (pri njih  se hrustanec obnavlja hitreje, po nekaj mesečnem tretmaju se lahko celo izognejo operaciji), prihajajo pa tudi zaradi težav z išiasom …

 

IZKUŠNJE.

Po tretmajih ljudje manj zakrčeni, bolje spijo in imajo več energije, izboljša se jim imunski sistem,  počutijo se bolj živi (ena gospa je rekla, da se počuti ‘prezračeno’), izboljša se jim prebava, popravi drža, ublažijo bolečine, zaradi česar zaužijejo manj tablet in uporabijo manj raznih gelov …

Nekatere osebe pa po uporabi postelje lahko čutijo simptome, ki jih pred tem niso imele. Počutje je začasno šibkejše, ker se iz telesa izločajo toksini in nečistoče, kar je proces naravnega zdravljenja. Gre za agonističen odziv (prekomeren odziv), ki je v vzhodni in alternativni medicini običajen pojav; vzhodnjaška medicina agonističen odziv tretira kot pozitiven oz. kot popolnoma naravno imunsko reakcijo, do katere pride med naravnim procesom zdravljenja. 

Sicer pa je pričanj o dobrem počutju in pozitivnih učinkih postelje nešteto. Tudi vi se lahko prepustite tem tretmajem, ki so pravzaprav čudovito sproščanje, in dovolite, da uravnavajo tudi vaše počutje in zdravstvene težave. 

Če pa ste zdravi, poskrbite, da s Ceragemom zdravi tudi ostanete!

 

OPOZORILO.

Uporaba postelje nima stranskih učinkov, odsvetuje se le nosečnicam, osebam z osteoporozo in osebam, ki imajo vsadek v hrbtenici; tistim osebam, ki so prestale kakšno operacijo, pa se tretma odsvetuje za čas treh (3) mesecev. 

Sem in tja se sicer zgodi, da oseba na začetku čuti bolečino, toda ta je možna pri katerem koli tretmaju; ljudje smo zelo različni, tako je tudi dojemanje počutja in zdravstvenih težav od ene do druge osebe različno. In tudi prag bolečin. Če se posteljo uporablja pravilno, je možnost negativnih stranskih učinkov zelo majhna.

Za vse ljudi, ki pridejo ali se odločajo, da bi prišli na tretma, je zelo pomembno, da premagajo strah pred boleznijo in se zavedajo, da neozdravljivih bolezni ni. Na vas je, da se odločite – ZASE!

 


STATISTIKA

  • 20184Skupno št. ogledov:
  • 36Ogledov danes:
  • 44Ogledov včeraj:
  • 321Ogledov prejšnji teden:
  • 174Ogledov mesečno:
  • 1On line obiskovalcev:
Lajšanje bolečin in bolezenskih stanj brez stranskih učinkov.

DRUŽBENA OMREŽJA

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

PROTIVIRUSNI PROGRAM

KLIC