Ceragem

Ceragem, globalna korporacija, v svetu vodilna v skrbi za zdravje človeka, si z odličnimi produkti in centri, ki so dostopni vsakomur, prizadeva k izboljšanju kvalitete življenja vsem, ki si želijo živeti lepo in zdravo življenje. Naše prepričanje v odličnost je še toliko večje, ker ga dnevno s svojimi občutki in pozitivnimi izkušnjami na termo masažnih posteljah potrjuje več kot osem milijonov tako odraslih kot otrok in tudi hendikepiranih oseb, ki se jim Ceragem posveča posebej pozorno (med drugim z rednimi donacijami).

 

 

CERAGEM je bil ustanovljen leta 1998, po podatkih iz januarja 2017 pa je v svetu prisoten že v več kot 70 državah in 2500 centrih, od tega v Evropi: v Franciji, Združenem kraljestvu, na Poljskem, v Litvi, Romuniji, Italiji, Srbiji, Makedoniji, na Kosovem, v Turčiji, Španiji, Nemčiji, Avstriji, na Madžarskem, v Češki republiki, na Slovaškem, v Grčiji, Rusiji, Ukrajini, Moldaviji, Kazahstanu in od jeseni 2018 tudi v Sloveniji.

 

 

 

CERAGEM je leta 2018 praznoval že svojih 20 let obstoja! Veseli smo, da smo se tej srčni družini z našo Hišo dobrega počutja v Logatcu  pridružili prav zdaj!

 

 

 

 

 

 

 

Ni pa CERAGEM v svetu prisoten samo z avtomatskimi toplotnimi masažerji, do leta 2017 je prijavil že več kot 250 patentov – od tega samo na Master V3 postelji štiri: gibljive valjčke, funkcijo drsenja, funkcijo gor-dol in 12 masažnih programov.

 


STATISTIKA

  • 20184Skupno št. ogledov:
  • 36Ogledov danes:
  • 44Ogledov včeraj:
  • 321Ogledov prejšnji teden:
  • 174Ogledov mesečno:
  • 0On line obiskovalcev:
Lajšanje bolečin in bolezenskih stanj brez stranskih učinkov.

DRUŽBENA OMREŽJA

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

PROTIVIRUSNI PROGRAM

KLIC